Szobafoglalás - működési szabályzat

1./ A szálláshely lekötését személyesen, vagy írásban ( e-mail ) tudjuk elfogadni.
A szobafoglalást a honlapunkon található "szobafoglalás" táblázat kitöltésével, illetve az előleg átvételétől tudjuk garantálni. Lekötéskor , a teljes összegnek 20%-a "foglalási előleg" fizetendő. Erről visszaigazolást küldünk.

- A nyaralás megkezdése előtt két héttel a teljes összeg 30%-át kérjük befizetni. A fennmaradó rész a szállás igénybevételekor a helyszínen fizetendő.

2./ Szobafoglalás visszamondását a szolgáltató személyesen, vagy írásban fogadja el.
- Ha a vendég legalább 60 nappal az utazás előtt visszamondja a szálláshelyfoglalását, úgy a szolgáltató az ügyintézési költségekkel csökkentve (a bruttó ár 20 százaléka, de legalább 2000 Ft. ) visszafizeti a foglaláskor befizetett összeget.

- A foglalás felmondása esetén az érkezés előtt 30. napig a foglalási összegnek 50%-át tudjuk visszafizetni.
- 30 napon belül visszamondott szálláshely esetén a foglalási előleget nem kapja vissza a Vendég.

3./ Az üdülés megszakítása esetén a befizetett szállásdíjból a ténylegesen eltöltött éjszakák + öt éjszakai szállásdíjon felüli rész jár vissza a vendégnek.

4./ Ha az utazás megkezdése előtt a szállásadó által vállalt szolgáltatásokban változás következett be, ezt haladéktalanul tudatja a Vendéggel, aki:
- nem köteles a változásokat elfogadni, másik szobát választhat;
- másik megfelelő hiányában, vagy ha a Vendég emiatt eláll az üdüléstől a foglalási szerződés semmissé válik: ekkor a szolgáltató köteles a foglalási előleget teljes egészében visszafizetni;
- Szállásadót hibás teljesítés esetén a Vendéggel egyezségre törekedve, kártalanítási kötelezettség terheli ( a foglalási előleg visszafizetése erejéig).
- Ezen kívül a szállást foglaló semmilyen igénnyel nem léphet fel.

5./ Szállásadó a szálláshelyet kitakarítva, rendeltetésszerûen használható állapotban köteles a Vendégnek átadni. A berendezési, felszerelési tárgyak meghibásodása esetén haladéktalanul gondoskodik azok kijavításáról.

6./ Vendég a szálláshelyen okozott kárt a helyszínen köteles rendezni.

7./ Vendég a szálláshelyet egyéb megállapodás kivételével, bejelentett érkezése napján 15 órától veheti igénybe, a foglalása utolsó napján 10 óráig jogosult a szálláshelyen tartózkodni. A szállásadónak joga van kikötéseit kiegészíteni, erre azonban minden esetben külön előre fel kell hívnia a vendég figyelmét.